Macedonisch

Драги Дами и Господа,Flag of Macedonia

на Ваше и наше задоволство чест ни е да ве поканиме на настанот "Денови на Балканот", кој трае од 24.3.-6.4.2017 во Минхен. Посебно се радуваме на вашиот настап на 25.03.2017. Целта на "Деновите на Балканот" е луѓе од различни балкански Земји меѓусебно да се запознаат и нови пријателства да склопат. Секоја година не' посетуваат безбројни уметници, музичари, глумци, поилитичари итн. од целиот Балкан. Вие ја имате шансата да се презентирате, меѓусебно да се запознаете и да доживеете незаборавни моменти во една мултикултурелна атмосфера и општество. Се надеваме дека ќе имаме предобра соработка со Вас и ќе дадеме се'од себе за да се чуствувате прекасно и да Ви прави преголемо задоволство. Добра реклама за Вас е гарантирана. Се надеваме истотака дека сте отворени за меѓусебна подршка, кооперација и рекламирање, така што ќе не презентирате нас и "Деновите на Балканот" најдобро што можете во вашата Земја и Германија и ќе ги информирате луѓето преку реклами, плакати, флаери, интернет (Facebook) итн.

Доколку имате предолзи за подобровање на заедничката соработка, вмрежување или рекламирање, исто така ако ако имате и други предлози, Ве молиме информирајте не за тоа. Секој предлог е добредојден.

Се заблагодаруваме срдечно
Со почит,

"Hilfe von Mensch zu Mensch" e.V.

Veranstalter

 hvmzmlogo

Veranstalter der Balkantage ist der 1992 gegründete Migrantenverein Hilfe von Mensch zu Mensch e.V. Informationen zum Verein finden Sie unter: www.hvmzv.de.

Pressekontakt

Hilfe von Mensch zu Mensch e.V.
Muhjidin Musinbegovic
muhjidin.musinbegovic@hvmzm.de

Förderung

bsklogo     kulturlogo     ausmuclogo

Kooperation

mvhslogo     loralogo     stadtbiblogo renovabislogo    logo dbv