Albanisch

Të nderuar Zonja dhe Zotërinj,Flag of the Albanian

Kemi kënaqësinë t´ju ftojmë përzemërsisht në shfaqen e 11-të “Ditët e Ballkanit” që fillon me datë 24.03.2017 deri në datë 06.04.2017 ne Mynih, Gjermani.

Qëllimi i shfaqes është që të afroj njerëz nga Ballkani, dhe jo vetëm, për t´i sjell sëbashku, duke i ofruar mundësi njohjeje dhe argëtimi.

Cdo vit kemi pasur nderin të kemi të pranishëm personazhe të vecante si artist, muzikant, aktor dhe politikan nga rajone të ndryshme të Ballkanit. Ndaj, mos e humbisni shansin të kaloni momente të mrekullueshme në shoqërinë e personazheve të shumtë e për më tepër në një atmosferë shumëkulturore.

Ju garantojmë angazhimin tonë maksimal per t´ju ofruar një argëtim të padiskutueshëm nen atmosferën  e ngjyrave Ballkanike.

Ju ftojmë në një bashkëpunim për promovim e kësaj shfaqeje në vëndet tuaja përkatëse nëpërmjet formave të ndryshme të komunikimit si pllakatat, reklamat dhe interneti (facebook).

Ju mirëpresim per çfarëdolloj sygjerimi për të bërë të mundur një reklamim sa më të goditur dhe efikas. Si rrjedhojë në te njëjtën kohë edhe promovimi per ju do të jetë i garantuar.

Ju falenderojmë përzemërsisht!

"Hilfe von Mensch zu Mensch" e.V.

Veranstalter

 hvmzmlogo

Veranstalter der Balkantage ist der 1992 gegründete Migrantenverein Hilfe von Mensch zu Mensch e.V. Informationen zum Verein finden Sie unter: www.hvmzv.de.

Pressekontakt

Hilfe von Mensch zu Mensch e.V.
Muhjidin Musinbegovic
muhjidin.musinbegovic@hvmzm.de

Förderung

bsklogo     kulturlogo     ausmuclogo

Kooperation

mvhslogo     loralogo     stadtbiblogo renovabislogo    logo dbv